Falling – Twin Peaks

Multe vreme a fost unul dintre locurile prin care treceam cu regularitate, chiar daca nu intotdeuna ma regaseam in textele publicate aici, chiar daca alteori eram pur si simplu derutat de unele evolutii ale comentariilor care se adunau sub articolele pe care contributorii le aduceau aici pe post de cheag pentru ganduri.

Tot revenind si vazand ca toti cei care pornisera cu o debordanta hotarare s-au retras din acest proiect comun, nu am rezistat sa nu scriu cateva randuri despre starea de regret pe care o incerc de fiecare data cand ajung in acest loc parasit, in care nici paianjenul nu mai pandeste vreo iluzorie prada. Aproape invariabil, la fiecare noua sosire in aceasta casuta a gandurilor ratacite, ea insasi cazuta in paragina, in mintea mea revine obsedant un gand amestecat: oare care este ziua in care atingem insulele pe care le urmarim aproape bezmetic? Oare nu o sa ne para rau dupa unele dintre locurile pe care le-am abandonat complet, desi ne erau atat de aproape, desi nu am fi avut nici macar pe cine sa dam vina pentru asta?

Falling! (Twin Peaks)

Publicitate

Posted on octombrie 21, 2012, in Uncategorized, Ăștia suntem, cu ăștia defilăm! and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 6 comentarii.

  1. bine ar fi fost să salveze cineva blogul ăsta atunci când se ducea la vale. o bună bucată de vreme rămăsesem singură pe aici… n-am mai putut face față, recunosc.
    Și acum ce să zic? îs dispusă să contribui la resuscitarea lui. se mai bagă cineva? 🙂

  2. obligator!

  3. Isi revine el..Asteptarea moarte n-are! :))

  4. Sarbatori fericite si La Multi Ani! :))

  5. Crăciun fericit buimacilor! Crăciun fericit !

  6. și a mai trecut un an…adică fix mâine se face anul. tot neresuscitat o rămas! amin!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: