Nu ne place baschetul

Scris de Vlad

Nu că n-ar fi interesant, da’ e costisitor. Cumpără minge, cumpără bascheţi, închiriază teren, dă telefoane, adună oameni, dă cu banu, rişti să-l pierzi şi pe ăla, transpiră în haine, spală-le, spală-te, bani pe săpun, bani pe detergent, bani pe apă. Bani, bani şi iar bani!

Şi până la urmă care e şpilu? Dai cu băşica la coş, nimereşti mai mult nu, îi miroşi pe ăia mai înalţi la sub-braţ, pe ăia cu mult mai înalţi la buric şi pe ăia cu adevărat înalţi în chiloţi; plus că până să apuci a da la coş tre’ să nu faci dublă, să nu faci paşi, s-o baţi de pământ, s-o dai altuia, ăla ţi-o dă îndărăt şi tot aşa până se hotărăşte careva s-o arunce. Şi dacă nu nimereşte e nasol că iar tre’ s-o luăm de la capăt!

Într-adevăr, complicată treabă! Până la urmă e de înţeles repulsia noastră de-a arunca la coş, prea e o treabă total inutilă din moment ce trebuie să arunci la nesfârşit ceva ce oricum nu rămâne acolo.

Ceea ce nu ştiu şi nici nu vor să afle foarte mulţi este că s-a inventat un sport foarte asemănător, doar că mai util şi mai sănătos. Şi ieftin. Să mă scuzaţi, da’  îi zice fix aşa: aruncă-n .ula mea gunoiu’ la coş!

Reclame

Posted on martie 30, 2011, in Buimăceli din lume luate şi înapoi la lume date and tagged , , , . Bookmark the permalink. 10 comentarii.

 1. toate bune si frumoase, da’ la sportu’ ala ieftin nu ai majorete pe margine intre cracii carora sa iti belesti ochii cand ridica picioarele sau cu tzatzele pe afara 😉

 2. si cu satisfactia ca ai nimerit cosul dupa atatea incercari neizbutite cum ramane???

 3. Am vrut sa-mi iau si eu bashchetzi, dar cand am vazut ca costa 200RON m-am lasat pagubas. Nici teneshii nu erau mai ieftini. Machia ( „oare”- in olteneste) Dragasaniul o mai face espadrile. Ai ?

 4. la asta cu gunoiul nu ma bag! sa zica virusverbalis, ca el stie! 😀

 5. Buna seara si salutari maxime din Dubai!
  Aici, nici noua nu ne place baschetul.E crichetul sportul care scoate lumea in strada, lumea aia mai bronzata …cubanezii.

 6. Baschet la patruj’ de grade? (in cel mai bun caz?)
  naaaaaaaaa

 7. Sportul ăsta cu aruncatul gunoiului la coș nu cred să prindă la noi.
  E prea… exotic! 😀

 1. Pingback: Mama lui de trafic: no Fain! « Teo Negură

 2. Pingback: Noi! « Mirela Pete. Blog

 3. Pingback: ENYA PETE:Premiul I la concursul de GRAFICĂ & GAME DESIGN « Mirela Pete. Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: