Ce nu e corect în secs?

Scris de Vlad

N-am a vă oferi lecţii de viaţă în materie de secs pentru că eu îs mai de modă veche şi gândurile mele pe această temă v-ar plictisi teribil. Prin urmare vă voi destăinui din învăţăturile moderne ale diverşilor blogări sau autori de articole prin cele reviste, învăţături pe care le-am căpătat fără voia mea într-o pauză de masă şi de discernământ.

De când cu blogurile astea, confidenţele juvenile nu mai ajung la urechile mamei, surorii, fratelui sau colegei de bancă, ci iau instant calea postărilor pe blog. N-am găsit încă autorul care să dea în vileag prima poluţie, n-am găsit nici autoarea care să divulge prima masturbare şi nici n-am dat de urma vreunui articol pe tema ” am scăpat de aţă”/”mi-a dărâmat zidul”, dar am găsit suficiente articole scrise (incomparabil mai puţine decât cele copiate) de puşti şi puştoaice pe teme secsuale. Probabil nu va mai dura mult până când copiii vor da lecţii despre intrarea la menopauză, despre volumul scrotului la pensionari şi chiar despre problema secsului oral la babele cu proteză, dar până atunci se rezumă la subiecte mai uşoare.

1. O fătucă blogăriţă de gimnaziu ne aduce la cunoştinţă cele 20 de greşeli făcute în pat de către bărbat: e bădăran, e grăbit, pretinde acces di-rect, n-are maniere, pute, face mizerie, apasă pe cap, muşcă, e egoist, comod şi insensibil.  Ce n-am aflat de la puţinele femei din pat, am aflat de pe blogul unei fetiţe emancipate care,  deşi are clitoris, habar n-are ce-i ăla şi cine trebuie să-l mănânce; culmea!, asta n-o împiedică să ne predea lecţii de secsologie, iar pe mine să mă determine a-mi pune întrebări existenţiale despre apartenenţa mea secsuală.

2. Un flăcăiandru posesor de blog şi de primele fire de păr la cuc a preluat pe blogul său câteva articole pe tema punctului G: ba că are intrarea pe la ochiul maro, ba că e la 3 cm adâncime, ba că nu există, ba că există da’ e ţinut secret, ba că îl au doar unele femei, ba că îl au toate…, ca până la urmă să nu lămurească pe nimeni şi nimic, pe mine nici atât. De căutat sunt aproape sigur că nu l-am căutat niciodată deoarece până să aflu despre el n-am avut motiv să-l caut, iar după ce am aflat m-a lăsat memoria. Nici de găsit nu cred să-l fi aflat, da’ la câte greşeli am făcut eu la viaţa mea n-ar fi exclus s-o fi făcut şi pe asta. Deci, ca să pun punctul pe “i” în problema punctului “g” şi să trec la punctul 3, dacă-l nimereşti există, dacă nu, nu!

3. O “versată” în ale secsului înscrisă în cursa pentru bac a catadicsit să-şi publice amintirile în detrimentul preluării altor amintiri ale altora de prin alte părţi, ceea ce m-a făcut să lecturez. Redau textul fără corecturile necesare şi-mi permit să cred că autoarea a greşit, din neatenţie, locul semnelor de punctuaţie:

” mă simt împlinită şi plină când sunt cu el în mine. se petrece o chestie care deja îmi place e mortala simt că ,, trăiesc când. îl ating acolo şi el se simte în al 9-lea. cer şi eu cad în genunchi cuvintele, sunt de prisos acolo e loc numai de noi şi restul lumii. am înţeles că face la fel de aia fac, şi eu! îl vreau tot mai adânc. sentiment nu există…. de fiecare dată încercăm altceva şi ne place gustul mai ales mie. mi-e dor de el! aş avea atâtea să vă spun dar n-am. timp nu e nimic vă spun altădată. acum plec în parc să mai învăţ în maşină . de la el cum se parchează mai am puţin până acasă, . revin cu alte confidenţe v-. am pupat apăsat!”

Cum pauza mea de masă n-a beneficiat de resurse inepuzabile, s-a terminat. Odată cu ea şi pauza de discernământ, odată cu ele şi lecturarea iresponsabilă a acestor articole repetate la nesfârşit prin cele bloguri şi siteuri. Cu burta plină şi mintea ocupată mi-am revărsat curiozitatea pe gugăl: ce nu e corect în secs?… Dacă eu n-am găsit răspuns, nu cred că voi veţi avea mai mult succes, dar măcar de astăzi există întrebarea…

Dacă ştiţi răspunsul şi nu e “trebuia să scrii sex şi nu secs”, sunt nerăbdător să-l aflu…

Reclame

Posted on martie 4, 2011, in Buimăceli din lume luate şi înapoi la lume date. Bookmark the permalink. 16 comentarii.

 1. Vlad :)) ai dreptate:
  ,,Deci, ca să pun punctul pe “i” în problema punctului “g” şi să trec la punctul 3, dacă-l nimereşti există, dacă nu, nu!”
  :))

 2. deci toate-s la nimereala 😆

 3. Inchizi ochii si dai inainte! Speri sa intre cum trebuie 😀

 4. …Adica unde trebuie !

 5. eh, pai trebuia sa dai un link la blogurile alea … le pastrezi doar pentru tine?! Noi ce facem in pauza de masa??

 6. coolnewz: păi nu doar că nu le-am făcut publice, da’ nici măcar eu nu le mai ştiu.. Oricum, în maxim 10 minute de slalom prin blogosferă sigur găseşti minim 3, poate chiar pe cele uitate de mine (sper tu să fii mai altruist/ă (?) ca să avem, după cum bine spui, ce face în pauza de masă).

 7. scorpio72: deci şi voi aveţi dileme? :)… mă gândeam că doar noi am putea să-i contestăm existenţa chiar şi atunci când, fie şi din greşeală, îl nimerim… hmmm, cred că ar trebui să facem un referendum 😉

 8. Eu am cautat punctul G si pe la motorul masinii dar nu l-am gasit. Cand cautam frana de motor. :))

 9. De fapt am gasit doua puncte dar erau din alea moarte. Hihihihihihihi

 10. pepe-si n-ai incercat sa le resuscitezi? 😀

 11. I: ce nu e corect in sex?
  R: s-adormi

 12. Ce chestie si cu „G”-ul asta?

 13. Vlad..:)) voi trebuie sa il nimeriti,ca noi banuim pe unde e…:))

 14. @scorpio

  Asa este, dar ati putea sa ne ghidati uneori , asa ca ma masina:

  – Ia cu stanga, ia mult dreapta, asaaaa, indreapta, hai dai, dai, dai , hooooooo, gataaaaaaa.

  Ne-ar fi de un real folos uneori, si voi ati avea o seara super. Hihihihihihihihihihihi.

 15. I-auzi brau…A innebunit lupu.. Vladuleee, vine sfarsitu… :))
  @Papi, d-aia e bine sa dormi cu ochii daschisi…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: