Horoscop răutăcios

Am primit pe mail-ul redacţiei un horoscop haios pe care dorim să vi-l împărtăşim. Bineînţeles că fiind un horoscop al defectelor nu vă veţi recunoaşte! 😀

Berbec (21.03-20.04)
Planeta dominantă: Marte, planeta încăpăţănării şi încăierărilor.
Animalul sacru: bărzăunul
Personalitate: Berbecul guvernează capul, drept pentru care Berbecii sunt experţi în a se arunca cu capul înainte, a face doar ce-i taie capul şi a da cu capul de pragul de sus. Sunt foarte siguri pe ei în tot ce fac, chiar şi când fac cele mai monumentale prostii. Plini de energie şi iniţiativă, sunt atât de grăbiţi şi de ocupaţi, încât nu au timp să gândească. Cu toate astea, în înţelepciunea lor nemărginită, ştiu întotdeauna ce e mai bine pentru ceilalţi. Nimeni n-are voie să-i contrazică, în timp ce ei îşi păstrează dreptul inalienabil de a contrazice pe toată lumea. Specialitatea lor este viteza, din care cauză au mereu fel de fel de vânătăi, arsuri sau tăieturi şi sunt clienţi fideli ai service-urilor şi asigurărilor auto. Cea mai mare afacere a vieţii lor este sexul, pe care-l practică numai din dragoste, chiar dacă dragostea respectivă nu durează decât o zi.
Meseria potrivită: director, pompier, instructor de sex, bungeejumper, spărgător de bănci.
Pizza magică: Diavolo.
Medicamentul norocos: energizantele

Taur (21.04-21.05)
Planeta dominantă: Venus, planeta trăndăviei şi a lascivitătii.
Animalul sacru: vaca indiană
Personalitate: Taurul e recunoscut pentru stabilitate şi perseverenţă, de fapt două modalităţi de exprimare a lipsei de imaginaţie. Universul lui se mărgineşte la ce poate să vadă, să guste sau să pipăie.
Noţiunile complexe îl tulbură profund, iar îndărătnicia lui n-are semăn – dacă a apucat într-o direcţie, aşa o ţine. O schimbare de macaz ar implica un efort fizic şi intelectual prea mare pentru lenea lui. În ciuda obtuzităţii, dă însă dovadă de o aprigă viclenie atunci când îşi apără pielea sau vrea să obţină ceva. E maestru în a scoate castanele din foc cu mâna altuia. Dincolo de falnica-i robusteţe, Taurul ascunde o abominabilă laşitate.
Meseria potrivită: contabil, lăutar, coafeză, manechin, porn-star, degustător de maioneză.
Pizza magică: Rusticana
Medicamentul norocos: întăritoarele (sexuale)

Gemeni (22.05-21.06)
Planeta dominantă: Mercur, planeta trăncănelii şi nevricalelor.
Animalul sacru: papagalul
Personalitate: Gemenii sunt isteţi şi foarte adaptabili, cu alte cuvinte nişte oportunişti lipsiţi de scrupule. Stăpânesc perfect arta comunicării şi pot să te mintă în faţă fără să clipească. Sunt drăgălăşenia întruchipată când vor să obţină ceva şi de-a dreptul sadici când au chef să se joace cu nervii altora. Sprinteni şi îndemânatici, dispar când ţi-e lumea mai dragă şi pot face nevăzute diverse obiecte care li se par interesante. Îşi scot din minţi şefii şi consorţii, dar nici unii nu-i dau afară, din cauză că se pricep să le spună bancuri. În dragoste, sunt deschişi tuturor posibilităţilor şi ar fi primii care ar subscrie la legalizarea poligamiei. Cu toate astea, în clipele romantice au tendinţa de a-şi exprima pasiunea, uitându-se pe pereţi.
Meseria potrivită: agent de vânzări, scamator, chelner, escroc.
Pizza magică: Calzone.
Medicamentul norocos: gargara.

Rac (22.06-22.07)
Planeta dominantă: Luna, astrul toanelor şi născocirilor.
Animalul sacru: lipitoarea
Personalitate: Racul este un profitor nesătul, al cărui unic scop în viaţă e să care în bârlog tot ce-i pică în mână. Es te mai zgârcit şi mai apucător decât tot neamul hărciogilor la un loc. Se spune că ar fi diplomat, dar în realitate manipulează pe toată lumea ca să-şi rezolve interesele … Zâmbeşte graţios, înşiră verzi şi uscate şi joacă tot timpul teatru, fiind foarte popular printre cei gură-cască şi slabi de minte. Are mania de a coopta tot soiul de rataţi pe care îi psihanalizează sau îi îndoctrinează cu predici filozofice ori cuvântări patriotice. Îşi iubeşte casa, dar nu este lipit de ea. Ros de morbul vagabondajului, dispare periodic pentru diverse intervale de timp. Din nefericire, se întoarce mereu înapoi. În dragoste este adeptul romantismului siropos şi leşinat. Asta, la început, căci mai devreme sau mai târziu va scoate la bătaie un nimicitor arsenal de tocare măruntă a nervilor: toane, nazuri, îmbufnări, bombăneli,bănuieli, accese masochiste şi şantaje sentimentale …
Meseria potrivită: politician sau afacerist interlop (la alegere), poet, cămătar, pitic de grădină.
Pizza magică: Quattro formaggi.
Medicamentul norocos: alcoolul

Leu (23.07-22.08)
Planeta dominantă: Soarele, astrul egoismului şi îngâmfării.
Animalul sacru: pupăza
Personalitate: Leul este un lider înnăscut şi, ca toţi liderii, se înalţă strivindu-i pe cei cu mai mult bun-simţ decât el. Subordonaţii îi acordă respectul cuvenit, dar l-ar strânge de gât cu maximă plăcere. Ambiţie, ca nimeni altul; consideră că a atins poziţia cuvenită doar atunci când nu mai are vreun loc alb pe cartea de vizită. Se iubeşte atât de mult pe sine încât îşi pupă oglinda de câte ori se crede singur. Este aşa de obsedat de onoruri că, dacă primeşte o cupă la campionatul de şotron, e în stare să umble cu ea atârnată la gât, să vadă lumea cât de grozav este. Atrage atenţia în orice adunare: fie este cel mai înzorzonat personaj, fie aruncă cu banii în toate părţile, fie poartă o armă. Pozează tot timpul, doarme pe stânga fiindcă profilul drept îl avantajează mai mult şi arată cu degetul mijlociu ca să-şi expună mai bine diamantul de multe carate. În dragoste, este la fel de înflăcărat ca un furnal şi la fel de discret o trompetă cu amplificator.
Meseria potrivită: împărat, şef de bloc, portar de hotel, dresor, hingher
Pizza magică: Quattro stagioni.
Medicamentul norocos: toxina botulinică.

Fecioară (23.08-22.09)
Planeta dominantă: Mercur, planeta trăncănelii şi a isteriilor.
Animalul sacru: ciocănitoarea
Personalitate: Zodiacele critică spiritul critic al fecioarei, punând-o astfel într-o situaţie critică. Cum, pe deasupra, fecioara mai e şi metodica punctuală şi perfecţionistă , sfârşesc prin a-i scoate pe toţi din pepeni. Obsedată de igienă, detalii şi clasificări, este capabilă să caute bacteriile cu lupa, să frece duşumelele periuţa sau să pună rufele în maşina de spălat nu doar pe culori, ci şi ordine crescătoare şi alfabetică. Miroase enervant de curat, ceea ce leagă spiritual de cânii şi pisicile din cartier. Fecioara este o fană a listelor, tabelelor şi regulamentelor pe puncte, subpuncte, care, în loc să-i simplifice, îi încâlcesc teribil existenţa. Scurt, orice fecioară veritabilă este:
1. mereu ocupată cu o mie de nimicuri sau să-şi bage nasul unde nu-i fierbe oala.
2. tipicară;
3. ipohondră:
4. cicălitoare:
5 cărpănoasă:
6. maniacă:
7. absolut necesară (din păcate).
În dragoste, are căldura unei frapiere şi fantezia unui birocrat …
Meseria potrivită: analist politic, CTC-ist, agent de dezinsecţie, sora medicală (sau frate) …
Pizza magică: funghi.
Medicamentul norocos: toate, fără excepţie

Balantă (23.09-22.10)
Planeta dominantă: Venus, planeta trândăviei şi lascivităţii.
Animalul sacru: bibilica
Personalitate: Balanţa are certe înclinaţii intelectuale, utile în studiul aprofundat al programului tv, şi un înalt simţ artistic, reflectat în flerul cu care-şi asortează pantofii cu lenjeria. Plină de graţie şi eleganţă, umblă cu nasul pe sus, strâmbând suveran din el la orice încălcare a etichetei. Se zice că adoră confortul şi armonia, ceea ce în traducere liberă înseamnă că este leneşă şi n-are principii ferme … Despre Balanţă se mai spune că este o bună colaboratoare şi sfătuitoare: în orice problemă, expune câteva zeci de soluţii, ca apoi să-l lase pe celălalt să decidă. Cât despre vestitul ei echilibru, cel mai în măsură să comenteze ar fi psihiatrul care o tratează. În lipsa lui, se acceptă şi mărturiile apropiaţilor, adânc îngrijoraţi de viteza cu care-şi schimbă părerile şi de costurile mărite ale dulciurilor pe care le înghite atunci când e deprimată. Cel mai de seamă lucru din viaţa ei este dragostea, subiect bogat în detalii picante, prea indecente ca să poată fi relatate.
Meseria potrivită: agent matrimonial, arbitru, escortă, gigolo, tester de hamace, rentier.
Pizza magică: Capricciosa.
Medicamentul norocos: gelul anticelulitic.

Scorpion (23.10-21.11)
Planeta dominantă: Pluto, planeta obsesiilor şi paranoiei.
Animalul sacru: vipera
Personalitate: Scorpionul are foarte mult magnetism personal: atragecuiele ruginite, cutiile de conservă, dramele şi ghinioanele. Are emoţii intense, idei fixe şi puterea de a deochea … Este atât de încordat, încât dă impresia că suferă, iar încordarea lui face să se defecteze obiectele din jur … Chiar şi cei apropiaţi sunt profund afectaţi, de unde şi bafta pe care o are la moşteniri. Ştie ce vrea, dar caută să obţină totul pe căi ocolite. E genul care mai bine îşi otrăveşte duşmanul decât să-i dea un pumn în nas. Paranoic, vede peste tot pericole, intrigi şi conspiraţii. Asta nu-l împiedică să umble cu fitile şi să-i manipuleze pe ceilalţi. Îi consideră prieteni doar pe cei de care se poate folosi, iar prietenii n-au încredere în el, fiindcă ştiu că n-are mamă, tată sau scrupule, şi atacă subversiv, sub centură … În dragoste, este un obsedat sexual frustrat, gelos şi posesiv, care-şi scoate din minţi perechea cu bănuielile şi cu gusturile lui anormale.
Meseria potrivită: detectiv, medic legist, pândar, scafandru, vânător de fantome.
Pizza magică: Siciliana.
Medicamentul norocos: extractul de mătrăgună.

Săgetător (22.11-21.12)
Planeta dominantă: Jupiter, planeta exceselor şi a glumelor proaste.
Animalul sacru: grangurul
Personalitate: Săgetătorul este un inconştient optimist, a cărui specialitate este datul cu bâta în baltă: scoate perle după perle cu un aer de savant atotştiutor, face glume proaste şi râde fără rost.
Este un snob care-şi poartă hainele cu etichetele pe-afară şi se laudă cu vedetele de teleshopping pe care le frecventează. Promite marea cu sarea, dar când trebuie să-şi ţină promisiunile este lovit de amnezie. Adoră maşinile, pe care le conduce cu plăcere şi cu mare viteză, în cei mai falnici pomi de pe marginea drumului. fiindcă se crede cel mai tare, se bagă în bucluc şi trece razant pe lângă dezastre. Scapă însă cu bine, căci beneficiază de clauza berzei chioare, care i-a fost acordată pentru a nu rămâne zodiacul doar cu 11 zodii. Când se îndrăgosteşte, iubeşte cu foc, din toată inima … Problema e că, având o inimă foarte mare, alesul sau aleasa se poate trezi într-un ventricul teribil de aglomerat.
Meseria potrivită: parlamentar, sociolog, pocherist, paraşutist, turist.
Pizza magică: Hawaiana.
Medicamentul norocos: laxativele.

Capricorn (22.12-20.01)
Planeta dominantă: Saturn, planeta parvenirii şi anchilozării.
Animalul sacru: catârul
Personalitate: Capricornul e un parvenit planificat, care se chinuie să ajungă în moţul ierarhiei şi-şi urmăreşte interesele cu îndârjire de buldog. Perseverenţa cu care merge pe drumul stabilit arată că de fapt nu are alternative sau alte bucurii în viaţă. Încăpăţânarea lui este monumentală – mai mare ca a Berbecului şi a Taurului, care sunt, totuşi, nişte vietăţi relativ normale. Şi la capitolul rezistenţă stă bine – în cazul unui cataclism planetar s-ar număra printre puţinii supravieţuitori, alături de şobolani şi insecte. Grozav de suspicios şi sigur că nimeni nu e mai competent ca el, n-are somn dacă nu controlează totul. Deţine un stoc impresionant de temeri şi complexe pe care, fiind foarte orgolios, face eforturi să şi le mascheze. De aici, o permanentă încordare, care-i dă aerul cuiva care a înghiţit o coadă de cazma., fiind din cale-afară de plictisitor, îşi găseşte greu o pereche care să-l suporte. Singurul care îl tolerează este alt Capricorn.
Meseria potrivită: în asigurări, IT, liftier, călugăr, paznic.
Pizza magică: Margherita
Medicament norocos: antidepresivele.

Vărsător (21.01-19.02)
Planeta dominantă: Uranus, planeta convulsiilor şi ciudăţeniilor.
Animalul sacru: ornitorincul
Personalitate: Vărsătorii sunt cele mai ciudate fiinţe de pe Terra, ceea ce explică frecvenţa mărită cu care sunt răpiţi de marţieni …
Nu se ştie totuşi dacă aceştia îi selectează doar pentru a le studia anomaliile sau fiindcă îi consideră o specie înrudită. Oricum, este ceva în neregulă cu ei, deoarece au idei stranii, reacţii
imprevizibile şi fac totul pe dos faţă de restul omenirii. Se spune că sunt deschişi la nou, le place să experimenteze şi au o fire independentă. Asta înseamnă că dau banii pe prostii de care n-a mai auzit nimeni, adera la cele mai fistichii diete sau curente religioase şi îi doare în cot de părerea celorlalţi. În plus, sunt deosebit de agitaţi, ceea ce nu este bine, căci excesul de energie le permite să-şi pună în practică proiectele utopice şi iniţiativele anarhiste. Prietenii îi suportă maximum două ore, iar rudele lor migrează în alte cartiere. Cât despre dragoste, Vărsătorilor nu le este prea clar ce înseamnă.
Meseria potrivită: futurolog, revoluţionar, guru, vânzător de gogoşi.
Pizza magică: Napoletana.
Medicamentul norocos: sedativele.

Pesti (20.02-20.03)
Planeta dominantă: Neptun, planeta confuziei şi dependenţelor.
Animalul sacru: balena
Personalitate: Peştii sunt nişte vieţuitoare blânde şi buimace, care cred tot ce le îndrugă primul venit. În capul lor este un talmeş-balmeş de impresii şi intuiţii, ce face imposibilă o activitate neuronală decentă. Fiind incapabili să emită vreun argument logic, au devenit la rândul lor experţi în abureală şi îmbrobodire. Se spune că sunt creativi şi talentaţi, ceea ce înseamnă că producţiile lor îi turmentează atât de tare pe ceilalţi, încât le anihilează puterea de discernământ … Foarte sociabili din fire, se înţeleg de minune cu animalele, handicapaţii, delincvenţii şi spiriduşii de casă. Misterele şi superstiţiile exercită asupra lor o mare fascinaţie: admira grozav iscusinţa cu care îşi apără intimitatea monstrul din Loch Ness, iar când nu le place vremea de-afară îşi îmbracă plini de încredere hainele pe dos. Dar marca lor distinctivă este enorma capacitate de a iubi. Peştii se îndrăgostesc total şi iremediabil de cine nu trebuie, când nu trebuie sau de câte persoane nu trebuie!
Meseria potrivită: veterinar, fotograf. curăţitor de piscine, hipiot, medium, traficant.
Pizza magică: Tonno.
Medicamentul norocos: Untura de peşte

Reclame

Posted on februarie 22, 2011, in Buimăceli din lume luate şi înapoi la lume date and tagged , , . Bookmark the permalink. 48 comentarii.

 1. Buimaci, nebuimaci eu v-am trecut la blogroll.
  Voi ? 😆

  Ce dependenti sunt multi de horoscop, planificandu-si viata dupa el…
  Mai este necesar si unul mai rautacios sa-i mai trezeasca, nu? 😉

 2. Ba, ca io ma recunosc. Zice horoscopul ca-s buimaci si citesc buimaci. Pai mai mult de atat ce as putea sa sper 😉

 3. Strigo, hahaha 😀

 4. sa moara cicles, mie chiar imi place quatro stagioni, mi se potriveste

 5. Hai Buimacilor, că la mine zice că-s buimacă! Ce să-mi doresc mai mult?! A, și talentată, și artistă, aburitoare, hipioată, fain de tot! Bun horoscop. Cel mai bine e redat Capricornul, leit-poleit cu orice Capricorn pe care-l cunosc, parol! 😆

 6. Bai, mi-e greu sa recunosc dar si la mine se cam potriveste :mrgreen:

  Mirela, daaa, capricornul e mai mult decat ok! am sesizat si eu 😀

 7. Georgi, nici cu taurul nu mi-e rușine! 😉
  Auzi, meseria potrivită: (contabil, lăutar, coafeză, manechin, ) porn-star, degustător de maioneză! 😀

 8. Mirela, îs cam gurmandă, recunosc 😛 iar de porn star nu ştiu ce să zic… :mrgreen: Eu nu ştiu de astea! 😀

 9. Georgi, evident! Doar n-o iei în serios, tu fată! 😆
  E răutăcios, uite ce-mi spune: Foarte sociabili din fire, se înţeleg de minune cu animalele, handicapaţii, delincvenţii şi spiriduşii de casă…Ca să vezi! 😆

 10. @Mirela
  …Si ce ziceai de capricorni…?

 11. @Traian, uite: ”Grozav de suspicios şi sigur că nimeni nu e mai competent ca el, n-are somn dacă nu controlează totul.”
  Voila! 😉

 12. I-auzi si la astia..Cica atrag cuie..Si ruginite,ptiu…Nu deochi, ca nu-s Mercedesa…Am avut si mama si tata, cu nume cu tot, ca nu-s din flori facut..Pandar ,nu!!!!Matraguna muma-sii de treaba!

 13. @vv, ești un scorpion, hai, recunoaște, subversivule! 😆

 14. Mirelo, para-se ca ne-o nimerit ;))

 15. Mirela,pa nu mi-e rusine de zodia mea,o nimerisi ea e..Da i-auzi aia cum ma denigreaza…

 16. @Strigo, se pare că.. sigur! 😆
  Cel puțin pe alocuri, dar e flatant, față de altele! 😉

 17. @vv, e cea mai tare zodie, dar după a Sirenelor! 😉

 18. Bună seara la toată lumea!
  Bre da’ răutăcios tare! Nu mă recunosc! Aşa , de-al dracu’!

 19. Pai nu etare,n-auzisi se se spune?Care sirene,ca nu sunt

 20. Vaporene,tu esti de apa..ori rac,ori pesti,ca-ti plac valurile

 21. @vv, Strigo și cu mine suntem Sirene din zodia peștilor! :))

 22. Eu sunt nevinovat! Fecioara.

 23. Georgianaaaa! I-auzi ce zice acolo despre „taurine”! Păi cum să zică despre tauri că sunt laşi? Nu se poate. Căpoşi? Siiigur!
  Acum mă gândesc la meseriile menţionate: lăutar sau degustător de maioneză? 😀

 24. Aha, aici mă lauda! I-auzi:..”absolut necesar”!
  Mă simt important!

 25. Alex, :))))))))) adevaru’i ca’i buna tare maioneza! 😀 tre sa recunosti ca’ti place si tie!!

 26. Daaaa! Rău de tot îmi place! Dar nu ştiu dacă aş putea să spun despre ceva că nu-mi place! 😀

 27. Alex =)) =)) eu am doua chestii care nu’mi plac: laptele si borsul de peste! in rest, baga fata fara numar! 😀

 28. @Giani
  Ce sa aleg, tata : liftier, calugar, sau paznic ?

 29. Traian, paaaai ….. liftier! intra unu’, iese altu’. nu-i plictisitor! A? ce zici?

 30. ups! eu eram! Georgiana! 😀

 31. Ha, ha! Cu borşul de peşte nu mă „omor” nici eu, mai ales dacă mă trezesc cu un căpăţânoi mare de peşte, cu ochii beliţi la mine! 😀 Dar nici chiar aşa nu las ceva prin farfurie!
  Cu laptele însă….sunt un „papă-lapte” veritabil. Tot ce e lactat mănânc cu poftă mare. Chiar şi brânza franţuzească cu mucegai mi-a plăcut tare mult. Pofticios rău! De-asta am ajuns „graţios” ca un butoi!

 32. Noapte buna!
  Din Dubai, pentru Buimacii, Ză Mariner.

 33. Alex, da mai, ochii aia beliti ma inhiba si pe mine, dar nici gustul nu ma da pe spate, clar!
  Cat despre lactate si mie-mi plac toate, fara exceptie! Cu laptele am o problema de cand mama m’a intarcat.
  In rest, doar sa n’arate a voma, manc di tati 😀
  Gurmanzi taurii, clar!
  In alte horoscoape zice ca sunt predispusi la obezitate…

 34. Noapte buna, Sailore!
  P.S. pune banuc in caciula! 😉

 35. Exista numai Leu si p’orma vin celelalte zodii.
  O pizza quatro stagioni si o B.R.R.C. Repede, am zis !
  Hihihihihihihihihihihihi

 36. Pepe, ia d’aici maica o pizza si-o bere. Ma ierti ca nu-i prea rece… Promit sa fiu mai atenta data viitoare 😀

 37. pinguinu nuclear

  daca e prea repede, e prea repede, daca e prea tarziu, e prea tarziu. Fiecare lucru la timpul lui. Cand mi-a venit timpul sa ies, am scos capul si am intrebat-o pe moasa ce data e. Am aflat ca sunt Varsator, am iesit. Daca era prea tarziu eram Pesti, prea devreme eram Capricorn. Pai, mai bine ungur decat Pesti sau Capricorn.

 38. Nu-i corect, dom´le! E făcătură!
  Păi, nu-i normal să mă oblige cu pizza, că mie nu-mi place și medicamentul meu norocos l-a dat la…RAC =((

 39. :)) auzi..pandar,vanator de fantome..pfaiii
  Vv..cred ca trebuie sa facem un stoc de matraguna…:))

 40. @pinguinu nuclear, presupun ca esti un Varsator tipic. Dupa cum scrie, sunteti unici, de-aia NUMAI pe voi va rapesc martienii! 😆

 41. @Giorgi, da, mari mancaciosi, de-aia ai vreo 49 de kile in total! Acuma serios, nu cred ca tauriii zodiacali sunt grasuni! 😆
  @scorpiuto, mie la scorpioni mi-a sarit in ochi faptul ca-s niste „obsedati sexuali”! 😆
  Mai, hai sa recunoastem ca e fain horoscopul asta hazliu! Brava, Buimacii! 😉

 42. pinguinu nuclear

  @mirela – sunt atipic, in sensul ca toata viata mea am avut o slabiciune pentru pesti(oaice) 🙂

 43. MIrela…pai poate suntem..:))
  ca tot am speriat noi toate zodiile..fug de noi ca de dracu!

 44. hai sa traiti, ca m-a nimerit pe la toate defectele! bine ca am medicament lichid, toate trec 😀

 45. @pinguinu nuclear, hahaha, asa este, se spune ca Varsatprul si Pestii sunt ca apa si uleiul. De-aia-i si sotul meu si cea mai buna prietena sunt varsatori! 😉
  @Scorpiuto, ii asaltati cam tare! :)))))
  @Redsky, stim, stim: unde-i rost de tuica, hop si Racii! 😆

 46. *Varsatorul, scuze! :)))))

 47. Mă regăsesc sută la sută în zodia mea. Și da, marțienii sunt cei mai buni prieteni ai omului! Trăiască înfrățirea între planete! 😀

 48. @silavaracald , și eu TE regăsesc! 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: